• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рухівці визначилися з кандидатурою мера Тернополя
    Опубликовано: 2005-11-23 11:49:00
    У суботу, 19 листопада, у Тернополі відбулась чергова конференція крайової організації Народного Руху України. Про це сьогодні, 23 листопада, повідомила прес-служба Тернопільської крайової організації НРУ.
     
    Обговорюючи підготовку до XVI Всеукраїнських Зборів (З’їзду) Народного Руху України, які відбудуться 27 листопада у Києві, учасники конференції прийняли рішення підтримати кандидатуру Бориса Тарасюка на чергових виборах голови Народного Руху України, а також запропонували З’їзду обрати до Центрального Проводу НРУ представників Тернопільщини - Івана Стойка, Іллю Козиру та Анатолія Вихруща.
     
    Водночас, делегати крайової конференції прийняли рішення рекомендувати З’їзду включити до виборчого списку кандидатів у народні депутати від Народного Руху України кандидатури голови Тернопільської ОДА Івана Стойка, голови Бучацької РДА Іллі Козири та Б. Паньківа. Визначилися рухівці також зі своєю кандидатурою на мера Тернополя. Вони запропонували голові Тернопільської міської організації НРУ Анатолію Вихрущу, одному із заступників голови ОДА Івана Стойка, балотуватись на посаду Тернопілського міського голови.
     

     "ВГОЛОС"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.