• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна і Грузія «впритул підійшли» до створення зони вільної торгівлі
    Опубликовано: 2005-11-23 16:13:00
    Після організації режиму вільної торгівлі Україні та Грузії слід перейти до уніфікації транзитної і тарифної політики, переконаний Президент України Віктор Ющенко.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «На цих трьох речах базується розвиток економічних відносин усіх країн, які прагнуть бути новітніми», – сказав Глава української держави під час дискусії на міжнародному форумі «Нова європейська хвиля визволення: демократія та трансформація», який проходить у Тбілісі.
     
    В. Ющенко відзначив, що за останні кілька тижнів Україна і Грузія «впритул підійшли» до створення зони вільної торгівлі, досягнувши необхідних домовленостей на міжурядовому рівні.
     
    «Другий етап – спільна тарифна політика», – підкреслив Президент. У цьому контексті Глава української держави зазначив, що поки що дві країни «не знаходять спільної позиції» з даного питання, але висловив переконання, що воно зрештою буде вирішене.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.