• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЛОО НСНУ домовлятиметься при свідках
    Опубликовано: 2005-11-23 17:15:00
    Рада Львівського обласного осередку партії Народний союз „Наша Україна” прийняла рішення про те, що переговори лідерами ЛОО з іншими партіями можуть проводитися лише за присутності спеціальної комісія у складі не менш ніж 5 чоловік — зазначив член ради НСНУ відповідальний за проведення переговорного процесу Олег Паска. За його словами, це рішення було прийнято з метою не допустити кулуарних переговорів і домовленостей.
     
    Він також повідомив, що переговори з імовірними учасниками провладного блоку на обласному рівні будуть тривати до середини грудня, оскільки ці переговори багато в чому залежать від з’їзду партії, який проходитиме 3 грудня. Олег Паска також зазначив, що краще було б, якщо б на центральному рівні вирішили блокуватися за жорстким сценарієм, тобто по усій вертикалі блок повинен мати однакову конфігурацію. Інакше, на його думку, на рівні області і районів НСНУ матиме серйозні проблеми з конфігурацією блоку.
     
    . VIP "Vлада I Pолітика"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.