• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Головатий зустрівся з Координатором проектів ОБСЄ в Україні
    Опубликовано: 2005-11-23 17:31:00
    Міністр юстиції України Сергій Головатий зустрівся з Координатором проектів ОБСЄ в Україні Послом Джеймсом Шумейкером. Під час зустрічі 16 листопада 2005 року сторони відзначили високий рівень співпраці між ОБСЄ та Міністерством юстиції України, а також обговорили питання її подальшого практичного наповнення.
     
    Місія ОБСЄ задіяна в Україні, зокрема, до реалізації проектів з правової освіти населення та забезпечення вільного доступу населення до правосуддя через створення громадських приймалень, що функціонують при обласних управліннях юстиції; проведення науково - практичних семінарів і тренінгів для учасників правових відносин.
     
    На думку Міністра юстиції України Сергія Головатого, корисним було б ширше залучення представників ОБСЄ до діяльності Національної комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права, зокрема, до здійснення експертної роботи в рамках комітетів Комісії. Пріоритетом роботи Комісії на найближчі місяці Сергій Головатий назвав підготовку Кодексу адміністративних процедур, оскільки після набрання чинності 1 вересня 2005 року Кодексом адміністративного судочинства залишились неврегульованими питання процедури прийняття рішень.
     
    Посол Джеймс Шумейкер зазначив, що місія ОБСЄ в Україні готова надати підтримку Міністерству юстиції, як у підготовці Кодексу адміністративних процедур, так і в інших сферах, зокрема, в реалізації проекту надання правової допомоги тій категорії суспільства, що є малозабезпеченою і нездатна самостійно оплачувати послуги адвокатів.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.