• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк прийняв Посла Литви
    Опубликовано: 2005-11-29 11:56:00
     Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк прийняв Посла Литовської Республіки Віктораса Баубліса у зв'язку із завершенням його дипломатичної місії в Україні.
     
    Сторони високо оцінили досягнення українсько-литовської співпраці за останні декілька років. Було відзначено значну інтенсифікацію контактів на двосторонньому рівні, взаємодію в напрямку європейської та євроатлантичної інтеграції.
     
    Під час зустрічі Борис Тарасюк передав Віктору Баублісу лист для Міністра закордонних справ Литовської Республіки Антанаса Вальоніса, в якому від імені Президента та Уряду України висловив вдячність за вшанування у Сеймі Литви жертв Голодомору в Україні 1932 - 1933 років і за схвалене 24 листопада ц.р. рішення визнати Голодомор актом геноциду українського народу.
     
    Керівник зовнішньополітичного відомства України подякував Послу за плідну та взаємовигідну співпрацю, а також побажав всебічного успіху у подальшій дипломатичній роботі.
     
    Прес-служба МЗС


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.