• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шухевич підтримає Писарчука
    Опубликовано: 2005-11-29 12:46:00
    Шухевич: "На виборах міського голови Львова ми підтримаємо кандидатуру Петра Писарчука. Тепер я говорю про це офіційно не лише від свого імені, а й від імені партії Українська національна асамблея".

    «Ми усі зациклились на тому, що Писарчук був у СДПУ(О), а тепер – у «регіонах». Але мушу сказати одне – ми підтримаємо Писарчука, насамперед, як доброго господарника – згідно з результатами соціологічних опитувань 42% львів’ян своїм мером бачать саме людину, котра буде господарником, як мецената, а головне – як українця. Партійна приналежність тут не має жодного значення», – заявив Ю. Шухевич.

    Вибір кандидатури саме П.Писарчука Ю.Шухевич аргументував наступним чином: «А кого із запропонованих кандидатів ще можна підтримати? Один «відмив» великі гроші на «Євробаченні», другий, який сьогодні вже став таким помаранчевим, – біжить до Тараса Козака і питає «а що мені робити?», третій – говорить, що зі Львова можна взяти ще 200 мільйонів тощо», – наголосив голова УНА.

    За словами Ю.Шухевича, «рука, яка нині рветься до влади у Львові, безпосередньо підтримує тих, на чиїх руках кров колишнього директора ринку «Південний» Семенюка, а деякі депутати Львівської міської ради підтримують тих, хто організував зазначені постріли».

    Щодо депутатів Львівської міської ради, Ю.Шухевич зазначив, що «на наступну каденцію залишив би лише кількох». «Їх прізвища можна перерахувати на пальцях однієї руки. Зокрема, я б хотів, аби в Ратуші зостались ті міські обранці, котрі нині відстоюють дитячі майданчики», – резюмував він.
     
     "Західна iнформаційна корпорація"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.