• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Москаль хоче звільнити Гузара
    Опубликовано: 2005-11-29 16:22:00
    Депутат Львівської міської ради Зеновій Гузар і надалі виконує обов’язки першого заступника голови Луганської ОДА, незважаючи на те, що новопризначений голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль направив до Кабінету Міністрів для погодження документи на його звільнення.

    „Поки що я продовжую ходити на роботу і виконую свої обов’язки. Як буде далі – нічого сказати не можу. Проте, запевняю, що в будь-якому випадку без роботи не залишуся”, - зазначив в. о. першого заступника голови Луганської ОДА.

    За словами Зеновія Гузара, його найближчі плани на майбутнє – балотуватися до Верховної Ради за виборчими списками Народного Руху України.

    Як повідомив прес-секретар Луганської облдержадміністрації Вадим Желєзний, питання про те, чи залишиться депутат Львівської міської ради в Луганській ОДА на якійсь із посад, наразі не стоїть. За його словами, після призначення Геннадія Москаля головою області керівний склад апарату Луганської облдержадміністрації написав заяви на звільнення і значна частина колишніх заступників голови області на обіймані посади не повернеться.

    Скоріш за все, серед звільнених буде і Зеновій Гузар, принаймні своїм першим заступником Геннадій Москаль хоче бачити не його, а Олександра Кобітєва, документи на погодження призначення якого, за словами Вадима Желєзного, голова Луганської ОДА направив до Кабінету Міністрів.
     
            "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.