• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна та Йорданія підписали Угоду про співробітництво
    Опубликовано: 2005-11-30 17:42:00
    30 листопада 2005 року в рамках проведення першого засідання Міжурядової українсько-йорданської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва відбулося підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Йорданського Хашимітського Королівства про співробітництво у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності, якості та акредитації.
     
    З української сторони Угоду підписав Голова Державного Комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики Микола Негрич. З йорданської-співголова Міжурядової українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва, Міністр промисловості і торгівлі Йорданського Хашимітського Королівства Шаріф Аль Зу-бі.
     
    Укладення цієї Угоди надасть можливість створити договірно-правову базу співробітництва у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності, якості та акредитації. Проведення узгодженої політики у зазначених сферах буде сприяти розвитку економічних та торгівельних зв’язків між Україною і Йорданським Хашимітським Королівством на взаємовигідній основі, спрощенню взаємного доступу продукції на ринки обох країн.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.