Україна та Йорданія підписали Угоду про співробітництво

30 ноя, 17:42

30 листопада 2005 року в рамках проведення першого засідання Міжурядової українсько-йорданської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва відбулося підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Йорданського Хашимітського Королівства про співробітництво у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності, якості та акредитації.
 
З української сторони Угоду підписав Голова Державного Комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики Микола Негрич. З йорданської-співголова Міжурядової українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва, Міністр промисловості і торгівлі Йорданського Хашимітського Королівства Шаріф Аль Зу-бі.
 
Укладення цієї Угоди надасть можливість створити договірно-правову базу співробітництва у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності, якості та акредитації. Проведення узгодженої політики у зазначених сферах буде сприяти розвитку економічних та торгівельних зв’язків між Україною і Йорданським Хашимітським Королівством на взаємовигідній основі, спрощенню взаємного доступу продукції на ринки обох країн.
 
"Урядовий портал"

Адрес новости: http://elcomart.com/show/103391.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua