• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко скасував надзвичайний стан в Криму
    Опубликовано: 2005-12-29 12:39:00

    Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про скасування надзвичайного стану в населених пунктах Автономної Республіки Крим». Документ підписано у зв'язку з ліквідацією осередків грипу птиці і завершенням робіт з вилучення та утилізації свійської птиці в населених пунктах Совєтського, Нижньогірського і Джанкойського районів АРК. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Згідно з Указом, надзвичайний стан скасовується у селищі Совєтський та селі Некрасовка Совєтського району, селах Омелянівка та Ізобільне Нижньогірського району, селах Завіт-Ленінський та Пушкіне Джанкойського району Криму.

    Раді міністрів АРК, Міністерству аграрної політики, Міністерству України з питань надзвичайних ситуацій, МОЗ, МВС та Міністерству охорони навколишнього природного середовища доручається «забезпечувати здійснення заходів щодо недопущення поширення високопатогенного грипу птиці та мінімізації наслідків можливої пандемії грипу».

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.