• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна заперечує існування на її території таємного центру ЦРУ
    Опубликовано: 2006-01-10 09:56:00

    Так повідомляє радіостанція "Німецька хвиля". Про такі центри напередодні повідомила швейцарська газета "SonntagsBlick" з посиланням на спецслужби Швейцарії. За повідомленням Німецької хвилі, речник МЗС Василь Філіпчук назвав постановку такого питання абсурдною. Спрстостовують ці дані також Департамент виконання покарань та Служба безпеки України.

    Розслідувати повідомлення про існування таємних в'язниць ЦРУ в європейських країнах вимагає Рада Європи. У середині грудня Президент Ющенко зустрічався з головою ЦРУ Портером Госсом. Про цей візит прес-служба Президента не повідомляла. А коли стало відомо, секретар Ради нацбезпеки Анатолій Кінах розповів, що на зустрічі йшлося про обмін фахівцями задля боротьби із міжнародним тероризмом. Він також повідомив про ідею створення в Україні Міжнародного центру з підготовки кадрів з антитерористичної діяльності.

    "5 канал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.