• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сумські соціалісти ініціюють підписання угоди „Про чесні вибори“
    Опубликовано: 2006-01-10 11:52:00

    Виконуючий обов’язки міського голови Сум, другий секретар обкому Соціалістичної партії України Сергій Клочко зустрівся з представниками осередків міських політичних партій.

    Під час зустрічі йшлося про особливості виборчого процесу 2006 року. Зокрема, Сергій Клочко поінформував присутніх, що міською владою було забезпечено діяльність робочої групи по обліку виборців.

    „На жаль, перевірити себе у списках виборців виявили бажання лише 10 тис. мешканців нашого міста, що складає близько 6% від загальної кількості виборців”, - акцентував увагу присутніх С.Клочко.

    За його словами партійні осередки Сум повинні співпрацювати в цьому питанні, аби потім кожен виборець не мав перешкод, через помилки у списках, скористатися своїм правом виборця. С.Клочко зазначив що „ така можливість у сумчан буде за місяць до виборів, коли списки будуть передані до дільничних виборчих комісій”.

    „Ми не стоїмо на узбіччі процесів, що відбуваються в державі. Тож повинні спільно вирішувати проблеми, які виникають в ході підготовки до виборів 2006 року”,- наголосив С.Клочко.

    В ході зустрічі місцеві політичні лідери підготували звернення до ЦВК з проханням відмінити нововведення, щодо обов’язкового зазначення місценародження виборця за нинішнім адміністративно-територіальним поділом. Другий секретар обкому Соціалістичної партії України Сергій Клочко ще раз порушив питання про необхідність підписання угоди „Про чесні вибори” між владою, політичними силами міста та місцевими ЗМІ.

    В зустрічі взяли участь близько 30 представників осередків політичних партій міста та журналісти місцевих періодичних видань, повідомляє прес-служба Сумського обкому СПУ.

    "Сумщина політична"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.