• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Житомирська міськрада збільшується
    Опубликовано: 2006-01-10 11:59:00

    Житомирська міська рада збільшила кількість депутатів наступного скликання до 60. Про це повідомив секретар Житомирської міської ради Ігор Орлов. За його словами, сесія визначила загальний склад Житомирської міської ради п'ятого скликання. Після виборів цього року депутатів у Житомирі стане більше на 10 чоловік. На запитання про причини такого рішення, Орлов заявив, що йдеться, насамперед, про спробу більшості депутатів нинішнього складу залишитися в ранзі депутата ще на одну каденцію.

    “Враховуючи, що не кожний нинішній депутат забронював собі місце в прохідній п'ятірці достатньо розкручених партій, - заявив Орлов, - дехто розраховує, що збільшення депутатського корпусу на 10 чоловік дозволить збільшити шанси для обрання депутатами 2-3 представників від партій і блоків, яких до фаворитів виборів не відносять”.

    Таким чином, сказав він, майбутні сесії міськради для ухвалення більшості питань вимагатимуть згоди щонайменше 31 депутата, а не 26, як це вимагає нинішня кількість депутатського складу Житомирської міської ради.

    «ForUm»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.