• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Словацькі верифікатори проведуть інспекцію об'єктів контролю ЗСУ
    Опубликовано: 2006-01-10 12:40:00

    Сьогодні, 10 січня, в Україну прибула група військових інспекторів Словацької Республіки, яка відповідно до Віденського документу 1999 року проведе першу в цьому році інспекцію.

    Група словацьких верифікаторів на чолі з майором Робертом Герцем проведе інспекцію об’єктів контролю Збройних Сил України, що розташовані в центральній частині нашої держави.

    У минулому році Україна повністю виконала свої міжнародні зобов’язання щодо прийому інспекційних груп. Зокрема, на території України було забезпечено проведення 3 інспекцій зазначеного району та 1 візиту за оцінкою інформації. У цьому році пасивна квота України за Віденським документом складає таку ж кількість інспекційних заходів.

    Словацькі інспектори працюватимуть до 13 січня.

    Довідка. Віденський документ 1999 року регламентує комплекс заходів щодо зміцнення мір довіри, обмежує певні види військової діяльності та передбачає обмін інформацією між країнами-учасницями про проведення великомасштабних військових навчань.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.