• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк поїде до Швеції
    Опубликовано: 2006-01-10 14:10:00

    15-17 січня Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк здійснить офіційний візит в Королівство Швеція на запрошення керівника зовнішньополітичного відомства цієї країни Лайли Фрейвальдс.

    Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник МЗС України Василь Філіпчук. За його словами, візит розглядається як важливий етап в процесі підготовки до офіційного візиту Президента України Віктора Ющенко до Швеції, який запланований на другу половину 2006 року, а також візиту в Україну прем'єр-міністра Швеції Йорана Перссона, який проходитиме 23-24 січня цього року.

    Під час візиту п.Тарасюка будуть обговорюватися питання взаємодії в контексті нової стратегії уряду Швеції щодо співпраці з Україною на 2005-2008 роки, в якій головне місце посідають питання підтримання євроінтеграційних прагнень України шляхом реалізації відповідних двосторонніх проектів.

    Відповідно до досягнутої сторонами домовленості візит Бориса Тарасюка до Швеції буде поєднаний з його участю в державній конференції шведської асоціації «Суспільство і оборона». Цей щорічний форум присвячений питанням, що стосуються сфери оборони і міжнародних відносин.

    Прес-служба НРУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.