• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заява прес-служби УРП "Собор"
    Опубликовано: 2006-01-10 17:05:00

    Українська республіканська партія "Собор" оцінює рішення про відставку патріотичного і високопрофесійного уряду Юрія Єханурова як зраду національних інтересів України, здійснену на догоду Кремля. Безпосередніми ініціаторами та виконавцями антиукраїнського шабашу в стінах парламенту стали Партія регіонів, соціал-демократи об'єднані та комуністи, до яких повністю приєдналися Блок Юлії Тимошенко та Народна партія Литвина.

    Українська республіканська партія "Собор" наголошує: таке рішення парламенту робить нові вибори гранично біполярними. Сили Майдану, об'єднані навколо блоку "Наша Україна" змагатимуться проти антимайданних проросійських сил, уособлюваних регіоналами, соціал-демократами об'єднаними, комуністами, "народниками" Литвина та Блоком Юлії Тимошенко. І від цих виборів залежатиме майбутнє України.

    Ми закликаємо усіх виборців, ошуканих псевдопатріотичною риторикою Юлії Тимошенко, скинути полуду з очей і сказати рішуче "ні" її політичній силі, що виявила себе як п'ята колона путінської Москви. Ми закликаємо наших колишніх однопартійців Левка Лук'яненка і Григорія Омельченка, в разі якщо в їхніх душах залишилася хоч крапля українського сумління, негайно залишити фракцію Блоку Юлії Тимошенко і не продавати Україну в обмін на депутатські мандати Верховної Ради майбутнього скликання .

    Ми переконані, 10 січня український народ отримав предметний урок того, хто насправді дбає про національні інтереси України, а для кого ці інтереси є лише порожнім звуком - предметом для безвідповідальних і облудних заяв. Ми переконані що українцям вистачить мудрості зробити 26 березня правильний вибір.

    УРП "Собор"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.