• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Хамідом Карзаєм
    Опубликовано: 2006-01-11 09:12:00

    Відбулася зустріч Президента України з Президентом Ісламської Республіки Афганістан Хамідом Карзаєм. Головна тема зустрічі – здійснення спільних проектів розробки нафтових і газових родовищ на території Афганістану. Сторони також обговорили можливість спільного використання нафтопроводів, що проходять територією Афганістану. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Серед питань, порушених українською стороною, було відкриття в Афганістані посольства або торговельної місії України. Афганська сторона висловилася за якнайшвидшу реалізацію цієї ідеї. Також ішлося про можливості збільшення товарообігу між країнами. Крім того, Президент Афганістану поцікавився політичною ситуацією в Україні у зв’язку з відставкою Уряду.

    Глава Української держави перебуває з робочим візитом в Астані, де візьме участь в урочистостях з нагоди інавгурації Президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва. Під час візиту Президента супроводжують міністр палива та енергетики Іван Плачков, голова НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, Глава Секретаріату Президента Олег Рибачук.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.