• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У першій п’ятірці закарпатських есдеків до облради – Різак, Чубірко та Дядченко
    Опубликовано: 2006-01-11 11:12:00

    Об'єднані соціал-демократи Закарпаття визначилися з першою п'ятіркою на виборах до обласної ради. У ній фігурують прізвища екс-губернатора Закарпаття Івана Різака, його колишніх радника Івана Чубірка та заступника Віктора Дядченка. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 9 січня у прес-службі обкому СДПУ(О).

    У п’ятірці також значаться: перший заступник секретаря обкому СДПУ(О) Юрій Кеменяш, підприємець, керівник та господарник, директор СП "Сандерс-Виноградів" Герман Розентал.

    Секретар Закарпатського обкому Іван Різак також є дев'ятим номером у виборчому списку блоку "Не ТАК" на виборах до Верховної Ради України. Офіційно список ще не затверджений.

    Довідка.

    Проти Різака, Дядченка та Чубірка порушено кілька карних справ.

    Згідно з повідомленням ДЗГ МВС України, датованим 4 квітня 2005 року, органи внутрішніх справ України оголосили розшук Чубірка Івана Івановича, 1970 року народження, колишнього радника голови Закарпатської облдержадміністрації, і його брата, Чубірка Миколу Івановича, 1977 року народження, жителів міста Мукачеве. Вони підозрюються в організації правопорушень, які мали місце під час виборів Мукачівського міського голови, а також першого і другого турів виборів Президента України. Визначений судом запобіжний захід – арешт.

    Вікторові Дяченку також інкримінують участь у фальсифікації виборів Мукачівського міського голови. Зокрема, встановлено, що 18-19 квітня 2004 року він особисто вносив до протоколів дільничних виборчих комісій про результати голосування по виборах міського голови Мукачево завідомо неправдиві дані. Крім того, причетний до викрадення з приміщення Мукачівського міськвиконкому протоколів про результати голосування та бюлетенів, які в подальшому були знищені.

    Іван Різак проходить по кількох кримінальних справах, серед яких доведення до самогубства ректора УжНУ Володимира Сливки та причетність до фальсифікації результатів виборів на Закарпатті.

     "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.