• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Грицак знову воює з "Опорою"
    Опубликовано: 2006-01-11 11:32:00

    Як повідомляє Західна інформаційна корпорація з посиланням на керівника громадсько-політичного осередку "Опори" у Трускавці Світлану Тимчишак, пан Грицак написав заяву в місцеву прокуратуру про притягнення до кримінальної відповідальності організаторів пікету за начебто блокування роботи Трускавецької міської ради.

    Місцевий осередок "Опори", йдеться у повідомленні, уже надав слідчому Трускавецького МВ УМВС України у Львівській області всю необхідну інформацію. Тепер залежно від того, як розвиватимуться події, діятиме і трускавецька "Опора". Зокрема уже тривають консультації з юристами про ініціювання судового процесу проти Лева Грицака за порушення Конституції України в частині права вільного зібрання людей.

    Нагадаємо, що у грудні трускавецькі активісти громадської мережі "Опора" (на той час ВГО "Пора!") на знак протесту проти необґрунтованого підняття тарифу за комунальні послуги, а також проти часткового вимкнення "5 каналу" фірмою "Лептон" у кабельній мережі провели низку пікетувань Трускавецької міськради. Разом із громадою міста організатори пікетувань домоглися скасування тарифу за утримання житла, яке обслуговує місцеве комунальне підприємство "Наше місто".

    "Поступ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.