• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Стефаном Меллєром
    Опубликовано: 2006-01-11 12:48:00

    10 січня ц.р. в МЗС України відбулись переговори Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Міністром закордонних справ Республіки Польща Стефаном Меллєром.

    Міністр закордонних справ України відзначив важливість того, що 2006-й рік почався з такої значимої події у двосторонніх українсько-польських відносинах як перший візит до України Міністра закордонних справ РП С.Меллєра. Він також наголосив на налаштованості української сторони до подальшого поглиблення стратегічного партнерства між двома державами.

    У ході переговорів сторони приділили значну увагу питанням розвитку двостороннього політичного діалогу, економічної співпраці та взаємодії в енергетичній сфері. Обговорювалися також питання міжрегіональної співпраці, співробітництва у консульській сфері та взаємодії на шляху досягнення Україною цілей європейської та євроатлантичної інтеграції, а також співпраці в рамках ООН, ОБСЄ, Ради Європи.

    Міністр закордонних справ РП С.Меллєр запевнив у незмінній підтримці Польщею євроінтеграційних цілей України, а також зацікавленості нового керівництва країни у подальшому зміцненні стратегічного партнерства з нашою державою. Сторони погодились щодо важливості збереження та ефективного задіяння створеної інституційної основи двосторонніх відносин. За результатами переговорів було підписано План консультацій на 2006 рік між зовнішньополітичними відомствами України та Польщі.

    Прес-служба МЗС



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.