• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З Іраку доставлено першу партію військової техніки українського контингенту
    Опубликовано: 2006-01-11 14:24:00

    Відповідно до графіку виведення українського миротворчого контингенту з Республіки Ірак в миколаївському морському порту “Жовтневий” днями пришвартувалося транспортне судно “Oceanic”. На ньому в Україну було доставленопершу партію техніки та майна національного контингенту в Республіці Ірак, зокрема, 144 одиниці військової техніки 81-ї тактичної групи Збройних Сил України та групу супроводження у кількості 6 військовослужбовців.

    На даний час повністю завершені роботи щодо розвантаження судна. Наразі озброєння, військова техніка та майно, доставлені з Іраку, перебувають під охороною варти 79-го окремого аеромобільного полку Південного оперативного командування. Сьогодні, 11 січня розпочнеться процедура розмитнення вантажу.

    Судно “Oceanic” є першим з двох морських транспортів, призначених для перебазування в Україну озброєння, військової техніки та майна українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак. 26 грудня 2005 року воно залишило порт Аш-Шуйба, розташований у Кувейті. За час слідування до порту призначення “Oceanic” подолав близько 4594 миль (8508 кілометрів).

    Друга частина української військової техніки у кількості 26 одиниць, а також 52 контейнерів та 4 осіб групи супроводження за кілька днів прибудуть в порт “Жовтневий” на транспортному судні “Caledonia”.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.