• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулося засідання обласної Івано-Франківської ТВК
    Опубликовано: 2006-01-11 16:18:00

    На сесії обласної ради утворено обласну територіальну виборчу комісію для організації та проведення виборів депутатів обласної ради. До обласної територіальної виборчої комісії увійшли 15 осіб, які представляють обласні організації політичних партій НРУ, УРП „Собор”, „Віче”, Партії регіонів, ХДС, РХП, „Прагматичний вибір”, ПППУ, КУН, НДП, НСНУ, КПУ та виборчих блоків: „Блок Юлії Тимошенко”, Блоку Лазаренка та блоку „Євген Марчук”-„Єдність”. Комісію очолив член НРУ, провідний інженер обласного виробничого управління по меліорації і водному господарству В.Аронець. 10 січня відбулося перше засідання обласної територіальної виборчої комісії для організації та проведення виборів депутатів обласної ради.

    На засіданні обласної ТВК прийнято рішення про те, що на платній основі виконуватимуть свої повноваження у виборчій комісії голова, заступник та секретар комісії. Комісії тако надано необхідні методичні матеріали.

    "Івано-Франківська облдержадміністрація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.