• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кириченко перебуває з робочою поїздкою у Новоград-Волинському гарнізоні
    Опубликовано: 2006-01-17 12:53:00

    Сьогодні, 17 січня, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко перебуває з робочою поїздкою у Новоград–Волинському гарнізоні. Тут дислокується 30-та окрема механізована бригада, яка визначена Указом Президента України у числі з’єднань видів ЗС України як така, що підлягає стовідсотковому комплектуванню військовослужбовцями служби за контрактом.

    Виконання Указу Президенту з цього питання планує перевірити генерал-полковник Сергій Кириченко у цьому з’єднанні, а також заслухати представників командування 8-го армійського корпусу щодо стану бойової підготовки та особисто перевірити хід бойового навчання особового складу на полігоні 30-ї окремої механізованої бригади.

    Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України також виконає приємну місію - урочисто відкриє казарми поліпшеного планування для військовослужбовців служби за контрактом та ознайомився з побутовими умовами особового складу 1-го механізованого батальйону цієї бригади.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.