• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Через українсько-молдовський кордон можна буде проїхати швидше
    Опубликовано: 2006-01-24 11:34:00

    На міжнародному автомобільному пункті пропуску "Мамалига-Крива”, що розташований на українсько-молдовському кордоні (Чернівецька область), з 23 січня запроваджується спільний прикордонно-митний контроль. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону та Кельменецької митниці.

    Акт про запровадження спільного контролю підписано представниками української та молдовської сторони 17 січня. Для прикордонників і митників суміжних держав на території пропускного пункту обладнано сучасні робочі місця.

    З 23 січня прикордонний та митний контроль громадян та транспортних засобів, які прямують на виїзд з України в Молдову, буде здійснюватися тільки на території молдовського пункту пропуску. Аналогічна схема буде діяти і у зворотному напрямку.

    З 1 липня 2005 року аналогічна технологія пропуску громадян та транспортних засобів вже запроваджена в міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Россошани-Бричани", "Кельменці-Ларга" та місцевому автомобільному пункті пропуску "Зелене-Медвеже".

    Спільний прикордонно-митний контроль значно спростив, прискорив і полегшив процедуру перетину державного кордону.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.