• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко взяв участь у церемонії нагородження найкращих легкоатлетів України "Афіна 2005"
    Опубликовано: 2006-01-24 12:01:00

    22 січня 2006 року міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко взяв участь у другій церемонії нагородження найкращих легкоатлетів України «Афіна 2005».

    Переможців було названо у номінаціях «Легкоатлет року», «Легкоатлетки року», «Тренер року», «Академік королеви спорту», «Краса королеви спорту», «Найкращий учбовий заклад з підготовки олімпійського резерву».

    Юрій Павленко вручив нагороду Володимиру Журавльову, який став переможцем у номінації «Тренер року». Міністр подякував тренеру за нелегку і важливу справу з підготовки спортсменів найвищого класу та побажав виховати ще багато атлетів, які б достойно представляли Україну на світових спортивних форумах. А вихованцю Журавльова, чемпіону світу 2005 року зі стрибків у висоту Юрію Крімаренку було присвоєно звання заслуженого майстра спорту.

    Під час цьогорічної церемонії відбулися проводи з великого спорту призера Олімпійських ігор Олександра Крикуна та призера Чемпіонату Європи Романа Вірастюка.

    Проводжаючи спортсменів Юрій Павленко зазначив, що ці атлети є гордістю нашої країни, але незважаючи на те, що вони залишають великий спорт їхня спортивна кар’єра не завершується. Міністр висловив надію, що відтепер Крикун та Вірастюк поповнять ряди успішних спортивних менеджерів.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.