• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бондар зустрівся з Послом Турції в Україні
    Опубликовано: 2006-01-24 12:12:00

    Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар зустрівся з Послом Турецької Республіки в Україні паном Ердоганом Ісканом. Зустріч відбулася напередодні візиту в Україну Міністра транспорту та комунікацій Турецької Республіки Біналі Їлдиримом.

    Пан Посол відзначив, що економічні відносини між нашими країнами розвиваються дуже швидко. За його словами, досить багато турецьких компаній бажають інвестувати в Україну, зокрема, у проекти в галузі транспорту і зв’язку.

    Сторони готові співпрацювати майже в усіх сферах транспорту: морського, повітряного, наземного. Так, під час візиту Президента України Віктора Ющенка до Туреччини у 2005 році було досягнуто політичної згоди щодо тісного співробітництва у морській галузі, у тому числі щодо розвитку поромного сполучення. Також існує потреба збільшувати кількість рейсів між країнами в авіаційному сполученні.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.