• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулася позачергова конференція Харківського Руху
    Опубликовано: 2006-01-25 11:57:00

    Прес-секретар Харківської обласної організації НРУ Олександр Бахтін повідомив про проведення ХХІІІ позачергової конференції Харківської крайової організації Народного Руху України, на якій відбулося висування кандидатів від обласного Руху до Харківської обласної ради V скликання.

    Олександр Бахтін нагадав, що під час конференції було затверджено обласний партійний список, який очолив голова ХОО НРУ, помічник-консультант народного депутата України Анатолій Семенченко. До першої п'ятірки також увійшли: Ірина Балабай - відома в Україні співачка, заступники голови ХОО НРУ- науковець Анатолій Сисоєв та менеджер "Укрелектропромкомплект" Володимир Федоренко, а також голова Харківського обласного молодого Руху, менеджер із зовнішньо-економічних зв'язків Дмитро Булах. До списку увійшли і інші авторитетні особистості, який складено виключно з членів Народного Руху України.

    Прес-служба НРУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.