• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Суд зобов'язав Зінченка вибачитися перед Порошенком
    Опубликовано: 2006-01-25 14:27:00

    Печерський районний суд Києва зобов'язав колишнього держсекретаря Олександра Зінченка спростувати звинувачення у корупції на адресу екс-секретаря РНБО Петра Порошенка. Як повідомляє прес-служба Порошенка, суд зобов'язав Зінченка спростувати власні твердження протягом тижня з дня набрання рішенням законної сили.

    "Незважаючи на пафосні заяви Зінченка про саботування засідань суду та його показне небажання надати суду аргументи щодо своїх висловлювань, відомо, що 24 січня під час розгляду зазначеної справи його представники вешталися по коридорах, намагаючись дізнатись про хід засідання", - сказано в повідомленні.

    "Водночас представники Зінченка не вступали в процес, в черговий раз довівши, що слово й діло в пана Зінченка постійно рухаються окремим шляхами, - зазначає прес-служба. - Згідно з українським законодавством, якщо рішення суду не виконується, існує норма щодо примусового виконання судового рішення".

    "Але неадекватна поведінка пана Зінченка останнім часом доводить, що ця людина не здатна відповідати за власні вчинки і тому, якщо він навіть і відмовиться виконувати рішення суду, Порошенко не буде займатися його кримінальним переслідуванням", - йдеться в повідомленні.

    Прес-служба НСНУ  



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.