• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • План Ющенка вигідний лише для нього
    Опубликовано: 2006-01-25 15:27:00

    План подолання політичної кризи, запропонований президентом України, розрахований лише на час до виборів у Верховну Раду.

    Про це сьогодні заявив перший заступник голови Секретаріату Президента Іван Васюник. Віктор Ющенко, з його слів, готовий стати гарантом підписання між політичними силами меморандуму, але на це потрібна добра воля сторін. Бо інакше нічого не вийде. План врегулювання передбачає, що нині чинний парламент на сесії в лютому ще встигне ухвалити законопроекти, які стосуються Світової організації торгівлі.
    Питання щодо законності постанови ВРУ про відставку уряду не порушуватимуть. Це, каже Васюник, компетенція Конституційного cуду, роботу якого паралізовано.

    Приведення до присяги суддів Конституційного суду – це ще одна з вимог президента.
    Однак, як заявила прес-секретар голови держави Ірина Геращенко, позиція Віктора Ющенка щодо відставки уряду Єханурова залишається незмінною. Міністри продовжують працювати. Ірина Геращенко, прес-секретар президента України: «Президент не змінив свою позицію відносно статусу уряду Єханурова. Але читай пункт 1. Якщо позиція не змінилася, і ми приймаємо сьогодні як план стабілізації Ющенка те, що жодним словом не треба там нагнітати ситуацію в тому числі і з тих питань, позиція з яких не змінилася, то навіщо наголошувати на тому, що не змінилося?».

    "НТН"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.