• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 9 лютого відбудеться сесія Львівської обласної ради
    Опубликовано: 2006-01-25 16:44:00

    Чергова сесія Львівської обласної ради відбудеться 9 лютого. Таке рішення було ухвалено сьогодні, 25 січня, депутатами на засіданні президії. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

    Під час засідання голова облради Михайло Сендак зазначив, що є питання, які з різних причин і обставин не були розглянуті на попередніх сесіях, а також ті, що надійшли від постійних комісій вже цього року. Відтак, є потреба скликати чергову сесію.

    На сесії планують розглянути програму енергозбереження для бюджетної сфери і населення на 2006-2008 роки, виконання концепції розвитку автоперевезень в області на 2005-2010 роки, програму сприяння бізнесу та інвестиціям «Назустріч інвесторам» на 2006-2010 роки, створення регіонального фонду підтримки підприємництва, приватизаційні та питання оренди об’єктів спільної власності територіальних громад тощо. Остаточний порядок денний депутати затвердять на наступному засіданні президії облради.

    ". VIP "Vлада I Pолітика"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.