• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мельниченко не буде вибачатись перед Литвином
    Опубликовано: 2006-01-25 17:37:00

    Колишній майор держохорони Микола Мельниченко не виконуватиме рішення Деснянського суду, який зобов'язав його вибачитися перед Головою Верховної Ради Володимиром Литвином за поширення неправдивої інформації.

    Сам Микола Мельниченко до суду не з'явився - за його словами, він не отримував судової повістки, до того ж, у цей час перебував на лікарняному. Екс-майор стверджує, що через судову тяганину в нього підвищився тиск.

    Микола Мельниченко, екс-майор держохорони:

    - Я заявляю, що я буду всіма законними шляхами добиватися відміни незаконного, аморального та злочинного рішення Деснянського суду. Крім того, я наполягаю на притягненні до кримінальної відповідальності судді, які винесла завідомо незаконне рішення
    Микола Мельниченко не відступається од своїх обвинувачень проти Володимира Литвина. Водночас у нього немає жодних конкретних доказів, окрім плівок із записами, зробленими в кабінеті екс-президента Леоніда Кучми.

    "5 канал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.