• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Слабенко: "Країні потрібен дієздатний Конституційний Суд"
    Опубликовано: 2006-01-26 12:39:00

    «Пропонуючи план щодо стабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, Президент України на чільне місце поставив забезпечення дієздатності та повноцінної роботи Конституційного Суду, - сказав у розмові з власним кореспондентом сайту RAZOM член Виборчого блоку «Наша Україна», уповноважений депутатської фракції партії «Народний Союз Наша Україна» Сергій Слабенко. - У цьому кроки нашої фракції повністю збігаються з діями Президента».

    «Ми неодноразово зверталися до парламенту і до Голови Верховної Ради, - наголосив народний депутат, - з вимогами створити умови для приведення до присяги призначених та обраних членів Конституційного Суду. Адже правова країна не може залишатися без нього. Зібралося немало важливих питань, що потребують нагального вирішення саме Конституційним Судом. Тим паче, що парламентом прийнято ряд спірних постанов і законів. Однак, як відомо, комунно-олігархічна більшість Верховної Ради навмисно зволікала зі складанням присяги суддями КС».

    «Після канікул наша депутатська фракція знову вимагатиме включення до черги денної парламенту цього питання, - сказав насамкінець Сергій Слабенко. - Адже стабільність суспільно-політичної ситуації в країні значною мірою залежить саме від дієздатності Конституційного Суду».

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.