• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Києві розпочалася науково-практична конференція "Війни ХХІ століття і оборонна політика держави"
    Опубликовано: 2006-01-26 14:47:00

    Сьогодні, 26 січня, у Києві на базі Національної академії оборони України розпочалася науково-практична конференція “Війни ХХІ століття і оборонна політика держави”.

    Тематика та питання науково-практичної конференції були запропоновані Комітетом Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони. Участь у заході беруть представники усіх зацікавлених силових структур та відомств України.

    Відповідно до програми науково-практичної конференції, передбачено виступи провідних спеціалістів у галузі оборонної політики: представників структурних підрозділів Міністерства оборони України, профільного парламентського комітету, а також Національної академії оборони України.

    Зокрема, з доповіддю про загальні риси збройної боротьби та воєнного мистецтва у війнах ХХІ століття виступить начальник Національної академії оборони України генерал-армії України Віталій Радецький. Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгій Крючков доповідатиме щодо наукового обґрунтування оборонної політики держави. Народний депутат України Олександр Кузьмук розповість про еволюцію збройної боротьби ХХІ століття, а також охарактеризує війни 6-го покоління.

    Крім того, учасники конференції розглянуть питання, пов’язані з активізацією міжнародного антитерористичного співробітництва, підготовкою військових фахівців для Збройних Сил України в умовах ведення війн ХХІ століття, а також можливі сценарії застосування ЗС України у війнах ХХІ століття.

    Окремі доповіді на науково-практичному заході будуть присвячені тенденціям розвитку воєнної розвідки, інформаційної боротьби, міжнародних миротворчих операцій та економічного забезпечення Збройних Сил України у війнах ХХІ століття.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.