• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенка нагороджено премією «Атлант–2005»
    Опубликовано: 2006-01-26 15:00:00

    Центр програмування соціальних дій разом з мерією та провінційною радою м. Агрідженто (о. Сицилія, Італія) у зв’язку з «визнанням неоцінимої політичної ролі на благо Європи» та за «визначний внесок в розвиток ідей у підтримку солідарності, співпраці та миру» нагородив Президента України Віктора Ющенка премією «Атлант–2005». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    26 січня у приміщенні Посольства України в Італійській Республіці відбулася церемонія передачі Послу України нагороди «Атлант 2005».

    Лауреатами премії «Атлант», заснованої у 1977 році у м. Агрідженто, вже стали колишні Президенти Чехії Вацлав Гавел, Мальти Уго Міфсуд Боннічі, Угорщини Арпад Гьонц, інші визначні політичні постаті, відомі поети, художники, журналісти.

    На церемонії передачі нагороди були присутні представники місцевих україномовних видань, представники асоціацій української громади Рима.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.