• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Підсумки проекту "Долаючи байдужість" у Херсонській області
    Опубликовано: 2006-01-27 09:52:00

    Проект „Долаючи байдужість” запроваджується у містах Херсоні, Цюрупинську, Голій Пристані серед школярів 9-11 класів, вчителів загальноосвітніх шкіл міста та області, реалізується Херсонською міською молодіжною організацією „Нова генерація” при підтримці управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.

    Проект має на меті сприяти покращенню ситуації зменшення правопорушень серед підлітків. За результатами дослідження громадських організацій ініціативної групи “Толока”, проблема незайнятості підлітків надзвичайно турбує територіальні громади Херсонської області. На формування асоціальної поведінки юнацтва впливає, як один із чинників, відсутність профілактичної роботи. У результаті бездіяльності значна частина населення є пасивною і байдужою до суспільних проблем.

    Допомогою у вирішенні проблемних ситуацій може стати низка просвітницьких та навчальних заходів серед старшокласників області, спрямованих на попередження проявів асоціальної поведінки та формування мотивації до громадської активності. Такі заходи мають передбачити навчання механізмам представлення інтересів, взаємодії з владою.

    В рамках проекту наразі реалізуються соціальні міні-проекти представників трьох шкіл області: „Змінимо світ на краще”, „Школярі за збереження історії”, „Відходи від А до Я”.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.