• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк поїхав до Брюсселю
    Опубликовано: 2006-01-30 17:47:00

    У ході візиту заплановані зустрічі Б.Тарасюка з Головуючим в ОБСЄ, Міністром закордонних справ Королівства Бельгія К.де Гухтом, Генеральним секретарем Ради ЄС/Високим представником ЄС з питань спільної зовнішньої політики і безпеки Х.Соланою, Комісаром ЄК з питань зовнішніх відносин та європейської політики сусідства Б.Ферреро-Вальднер, а також Генеральним секретарем НАТО Я.де Хооп Схеффером.

    Борис Тарасюк виступить на засіданні Комітету в закордонних справах Європейського парламенту, а також візьме участь у роботі Конференції високого рівня, присвяченої пріоритетам головування Бельгії в ОБСЄ.

    Під час перебування у Брюсселі глава зовнішньополітичного відомства України планує обговорити шляхи подальшої активізації співпраці з ЄС та НАТО, зокрема у контексті виконання Плану дій з обома організаціями. У ході зустрічей та під час свого виступу в Європарламенті Б.Тарасюк поінформує про внутріполітичні процеси в Україні, в тому числі підготовку до парламентських виборів в березні 2006 року.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.