• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гладуняк та Гузєєв обговорили перспективи співпраці
    Опубликовано: 2006-02-02 17:01:00

    Перспективи співпраці Хмельницької області та регіонів Російської Федерації обговорили сьогодні під час зустрічі голова Хмельницької облдержадміністрації Іван Гладуняк та генеральний консул Російської Федерації Євген Гузєєв.

    За словами Івана Гладуняка, російського дипломата обласна адміністрація запросила, аби на місці обговорити перспективи щодо поставок якісної продукції молочноперебної галузі області в Росію.

    «Існуючі непорозуміння між двома державами негативно впливають, в першу чергу, на українських селян, які є виробниками молока та м’яса, - сказав Іван Гладуняк. – І сьогоднішня відверта розмова з російським консулом – це реальні дії обласної влади, аби захистити подільського товаровиробника».

    Про результати поїздки та негативні наслідки заборони на ввезення української продукції в Росію пан Гузєєв проінформує у Москві і пообіцяв докласти максимум зусиль для налагодження міжрегіональних стосунків.

    За словами Євгена Гузєєва, цей візит є першою офіційною поїздкою до Хмельницького в якості генерального консула Російської Федерації. А метою такого візиту було ознайомитись з подільським краєм. Хмельниччину російський дипломат вважає прикладом доброї землі, де панує мир та спокій. Голова Хмельницької облдержадміністрації Іван Гладуняк подякував дипломату за інтерес, який той виявив до нашої області та запевнив, що обласна влада щиро зацікавлена у налагодженні тісних взаємин між підприємствами Хмельниччини та російських областей. На запрошення консула, у травні і наш голова адміністрації відвідає сусідню країну. Але тут Івана Гладуняка цікавлять саме ті регіони Росії, де буде найперспективніша співпраця із залученням російських інвестицій в економіку Хмельниччини.

    «Хмельниччина готова вести переговори із зацікавленими представниками російського бізнесу», - запевнив Іван Гладуняк.

    В свою чергу Євген Гузєєв подякував голові облдержадміністрації Івану Гладуняку за щиру та відверту розмову та висловив сподівання, що обидві країни дійдуть згоди, адже на даний час ці непорозуміння впливають не лише на економіку Росії та України, але й вносять негативне забарвлення у спілкування на суто людському рівні – між народами обох держав.

    В рамках дводенного візиту Генеральний консул Російської Федерації Євген Гузєєв ознайомився з роботою відкритого акціонерного товариства «Укрелектроапарат», продукція якого експортується у Росію.

    Російський консул також відвідає Кам’янець-Подільський, Хмельницьку Торгово-Промислову палату, зустрінеться з Архієпископом Хмельницьким і Шепетівським Владикою Антонієм, а також поспілкується з активістами громадських організацій, які об’єднують росіян.

     Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.