• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Samsung назустріч знанням
    Опубликовано: 2006-04-18 11:09:00

    Samsung Electronics Україна 17 квітня 2006 року розпочав унікальну соціальну програму «Samsung назустріч знанням», спрямовану на поглиблення знань в області інформаційно-комунікаційних технологій і збільшення рівня використання ІТ у навчальному процесі для учнів та вчителів середніх шкіл України.

    Програма проходитиме в Україні за підтримки корпорацій Intel та Microsoft з 17 квітня по 17 червня 2006 року. В рамках «Samsung назустріч знанням» учні та вчителі середніх шкіл зможуть виграти 10 комп’ютерних класів для своїх навчальних закладів.

    Взяти участь у ній зможуть вчителі та учні середніх шкіл України — для цього достатньо написати й відправити на конкурс реєстраційну форму й коротке есе (до 300 слів) на тему «Як використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі відобразиться на успішному майбутньому учнів?»

    Заявки на участь у конкурсі приймаються як поштою, так і через спеціальну сторінку акції на веб-сайті Samsung (education.samsung.ua).

    Після закінчення строку прийому робіт авторитетна експертна рада, до складу якої увійшли голова представництва Samsung Electronics в Україні пан Джей Чан Йон, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна» Валерій Лановенко, директор освітніх програм корпорації Intel в Україні Тетяна Нанаєва, головний редактор журналу CHIP Юрій Ейсмонт, головний спеціаліст департаменту загальної середньої й дошкільної освіти Міністерства освіти й науки України Наталя Прокопенко, визначить найкращі. При цьому особливу важливість матиме творчий підхід, інноваційність у використанні інформаційних технологій для удосконалення процесу навчання, а також значимість ідеї в аспекті підвищення якості освіти.

    Автори 10 найкращих есе не тільки виграють повноцінні комп’ютерні класи з 15 сучасних ПК на базі процесорів Intel для своєї школи плюс безкоштовний курс ІТ-навчання для вчителя, але й одержать у подарунок цінні призи для себе. Для вчителів також передбачено спеціальні призи — 100 посібників від Microsoft.

    Отримати більш докладну інформацію про програму «Samsung назустріч знанням», а також подати заявку на участь у конкурсі учні та вчителі зможуть на спеціальному веб-сайті, розміщеному за адресою education.samsung.ua. Під час акції діє лінія підтримки 8-800-502-0000 (усі дзвінки в межах України безкоштовні).

    Ганна Тиха,

    кореспондент

    ELCOMART News

    (www.e-news.com.ua)



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.