• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Об’єднуватися можна лише на принципах, які консолідують державу й націю» – інтерв’ю Президента газеті «Сільські вісті»
    Опубликовано: 2006-03-17 11:09:00

    Коментуючи під час інтерв’ю питання створення парламентської коаліції, В. Ющенко висловив переконання, що до завершення виборчої кампанії розподіл посад, у тому числі прем’єрської, не може бути предметом торгу. «Предметом політичних переговорів по консолідації помаранчевих сил напередодні виборів не можуть бути жодні посади. Адже, не маючи конкретних цілей, не можна розписувати, хто й по яких територіях чи міністерствах займе посади», – наголосив Президент.  «Це те питання, яке може вирішуватися тільки після виборів», – сказав він, додавши, що «тоді вже справжню роль гратимуть набрані відсотки голосів виборців».

    Віктор Ющенко переконаний, що створення коаліції має розпочатися з об'єднання політичних сил навколо ключових принципів, наприклад, принципів внутрішньої і зовнішньої політики, інших резонансних питань. Президент наголосив, що надзвичайно важливою в даному випадку є відмова від вузькопартійних чи особистих інтересів на користь національних та державних.  Віктор Ющенко також зазначив, що як Президент країни, братиме у формуванні коаліції  «найдієвішу участь». «Це — мій обов’язок перед країною, моя відповідальність за її майбутнє», – заявив він.

    Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.