• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Донеччині будується унікальний агропромисловий комплекс
    Опубликовано: 2018-01-09 21:08:02

    До середини 2018 року в Покровську Донецької області планується відкриття унікального для регіону агропромислового комплексу, що складається з елеватора об'ємом зберігання зерна до 40-60 тисяч тонн і олійнопереробного заводу. Про це повідомив міський голова Руслан Требушкін.

    «Щоб громада розвивалася, необхідно створювати нові підприємства і робочі місця, - сказав мер. - У нас є великі фермерські господарства, які виробляють багато продукції, але продають її сировиною. У всьому світі це переробляється в замкнутому циклі: від вирощування сировини до отримання готової продукції та її продажу. Напевно, мало хто знає - у нас в місті будується елеватор для зберігання зерна і насіння соняшнику. Планується, що протягом двох-трьох років обсяг складованої там сировини буде збільшуватися з 12-20 до 60 тисяч тонн. Крім цього, в місті Покровське буде єдиний в регіоні олійнопереробний завод з унікальним обладнанням. Вироблену на ньому олію можна буде продавати по всьому світу», - сказав він.

    За словами Руслана Требушкіна, комплекс зводиться в рамках інвестиційного проекту. Загальні будівельні роботи планується завершити протягом декількох місяців, тому завод може запрацювати вже влітку - до початку збору нового врожаю.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.