• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відновлювана енергія зрівняється в цінах із традиційною до 2020 року
    Опубликовано: 2017-08-08 08:06:11

    Ціни на зберігання електроенергії швидко знижуються, дозволяючи відновлюваній енергетиці відтіснити на другий план вугільні та газові електростанції, йдеться в дослідженні фахівців Каліфорнійського університету в Берклі і Мюнхенського технічного університету.

    Інвестиції в дослідження і розробку проектів зберігання енергії знизили вартість літій-іонних батарей з $10 000 за кіловат-годину на початку 1990-х до прогнозованих до 2018 року $100 за кВт*год. Домашні системи вироблення і зберігання сонячної енергії стануть порівнянні з цінами із загальною енергомережею до 2020 року, пишуть аналітики.

    Дослідження підкреслює важливість науково-дослідницької роботи, стверджуючи, що досягнення цілей Паризької угоди неможливе без державних дотацій на R&D. І зазначає, що з 1976 по 2015 рік в США витрати на дослідження і розробки знизилися з 1,2% ВВП до 0,8%. Це може призупинити декарбонізація енергетичного сектора і впровадження новітніх відкриттів.

    news.finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.