• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міненергетики: Антрацит скоро буде не потрібен Україні
    Опубликовано: 2017-08-07 13:01:32

    Ігор Насалик, який очолює Міністерство енергетики та вугільної промисловості, анонсував, що вже до кінця 2019 року Україна буде мати змогу відмовитися від вугілля антрацитової групи.

    Міністр зазначив, що профільне урядове відомство має сформований графік переведення енергоблоків на вугілля газової групи і контролює процес дотримання цього плану. В зв'язку з цим, вже до кінця 2018 року Україна матиме змогу замістити майже 6 мільйонів тонн антрацитового вугілля, а до кінця 2019 року взагалі відмовитися від антрациту.

    Варто нагадати, напередодні віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон повідомив, що завдяки запровадженню надзвичайних заходів в енергетичній сфері, які діяли з лютого по липень 2017 року, вдалося зекономити близько 2,7 мільйонів тонн антрацитового вугілля. Крім того, керівник Укренерго Всеволод Ковальчук повідомляв, що потреба у продовження надзвичайного стану в енергетиці відсутні, однак необхідність, аби уряд потворно вжив ці заходи може виникнути з початок опалювального сезону, додав Ковальчук.

    businessua.com

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.