• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Одесі побудують працюючу на біомасі ТЕЦ
    Опубликовано: 2017-08-03 11:14:22

    На базі Заплазського цукрового заводу в Любашівському районі Одеської області планують побудувати біо-теплоелектроцентраль потужністю 12 МВт.

    Також планується побудувати завод з виробництва біоетанолу, – повідомили у прес-службі Одеської обласної державної адміністрації.

    «Першим етапом реалізації проекту стане запуск цеху з виробництва олії, наступним — побудова біоТЕЦ потужністю 12 МВт, що працюватиме на відходах сільського господарства», — йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що вона буде забезпечувати електроенергією не лише виробництво, а й райони області. Електростанцію планують ввести в експлуатацію за рік, а вже до 2021-2022 побудувати і сам завод з виробництва біоетанолу з кукурудзи, соломи, очерету тощо.

    «Завод зможе виробляти до 50 тисяч тон спирту на рік. Більш того, підприємство допоможе створити більше півсотні робочих місць. За словами інвесторів — компанії «Укртепло» — один літр бензину із додаванням етанолу може коштувати до 10 гривень», — йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Харківщині планують побудувати ТЕЦ, які працюють на біомасі.

    informator.news



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.