• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Украину прибыла вторая партия угля из ЮАР
    Опубликовано: 2017-07-24 18:08:06

    До причалу державного підприємства  «Морський торговельний порт «Южний» пришвартувалось судно ZHAO YAUNG FENG з вугіллям із ПАР.

    Власник вантажу – енергетична компанія  ДТЕК. 75000 тонн антрациту планується розвантажити на склад підприємства за 2-3 доби та оперативно відвантажити у вагони для відправки на Придніпровську та Криворізьку ТЕС, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу порта "Южний"

     «Це вже друге судно типу Panamax з африканським вугіллям, яке розвантажується у ДП «МТП «Южний» з початку року. До прийому  законтрактованих обсягів антрациту для ТЕС ми готові, і плануємо у 2017 році прийняти  ще, як мінімум, 6 таких суден. Виконувати роботи з розвантаження судна будуть сучасні портальні крани Tukan. Свою стратегічну функцію, в логістичному ланцюзі забезпечення енергетичної незалежності України, порт обов’язково виконає –  вугілля буде доставлено енергетикам своєчасно,  у відповідності із графіком.  Перше судно з  вугіллям із ПАР, Panamax Aleksander, яке було розвантажено за 2,5   доби, тому підтвердження», – сказав в.о. директора ДП «МТП «Южний» Віталій Жуковський.
      Нагадаємо, що перше судно з 75000 тонн вугілля із ПАР було розвантажено  в ДП «МТП «Южний» за 2,5 доби наприкінці травня 2017 року. Компанія ДТЕК законтрактувала до кінця року 675000 тонн вугілля в ПАР з можливістю збільшення поставок до 1 млн. тонн.

    glavnoe.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.