• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ТЕС збільшили запаси антрацитного вугілля
    Опубликовано: 2017-07-10 19:05:34

    Запаси антрациту за тиждень збільшилися на 3% - до 698 тис. тонн.
    Запаси дефіцитного антрацитового вугілля на складах українських теплоелектростанцій з 27 червня по 5 липня поточного року збільшилися на 3% – до 698,3 тис. тонн, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості. При цьому запаси вугілля газової марки скоротилися на 3,6% – до 1,759 млн тонн з 1,824 млн. тонн. У цілому запаси твердого палива на складах ТЕС за тиждень скоротилися на 1,8% – до 2,457 млн тонн.
    Україна через бойові дії на сході країни відчуває значний дефіцит вугілля, в першу чергу енергетичного (антрациту), видобуток якого сконцентрований у Донецькій і Луганській областях, районах, підконтрольних бойовикам. Дефіцит вугілля позначається на роботі електростанцій, які змушені знижувати виробничі потужності. Для стабільної роботи енергосистеми раніше дефіцитний антрацит імпортувався з ПАР і завозився з непідконтрольної території України. Особливо гостро постало питання постачання вугіллям теплової генерації після початку блокади постачання вугільної продукції з зони АТО в кінці січня 2017 року.

    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.