• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Верховна Рада України розглядає Національну стратегію розвитку інформаційного суспільства в Україні
    Опубликовано: 2006-02-23 12:17:00

    Національну стратегію розвитку інформаційного суспільства в Україні прийнято у першому читанні на засіданні Верховної Ради 21 лютого.

     Верховна Рада України на засіданні прийняла у першому читанні проект Закону України "Про затвердження Національної стратегії розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006-2015 роки”.

    Проект Національної стратегії розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006-2015 роки розроблено на виконання Постанови Верховної Ради України від 01.12.2005 р. «Про рекомендації Парламентських слухань з питань розвитку інформаційного суспільства в Україні» та Указу Президента України від 20.10.05 р. №1497/2005 "Про першочергові завдання щодо впровадження новітніх інформаційних технологій».

    Основною метою Національної стратегії має стати формування інформаційного суспільства в Україні.

    У майбутньому затверджена Національна стратегія стане основою відповідного плану дій щодо формування в Україні у 2006-2015 роках інформаційного суспільства.

    Розробка Національної стратегії обумовлена значними системними змінами у суспільно-економічних відносинах країни, які відбуваються завдяки широкому впливу інформаційно-комунікаційних технологій.

    Україна має значний потенціал щодо гармонійного її входження до глобального інформаційного суспільства, зокрема, наявні висококваліфіковані кадри в інформаційній сфері, значні темпи зростання галузі інформаційних та комунікаційних технологій. Подальший розвиток країни потребує системних стратегічних рішень щодо прискорення впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в усі сфери життєдіяльності українського суспільства.

    Инф. Держзв'язок України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.