• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Закарпатті ввели в експлуатацію нову сонячну електростанцію потужністю 3,5 МВт
    Опубликовано: 2017-01-09 17:30:23

    В Ужгородському районі Закарпатської області в грудні 2016р. була введена в експлуатацію мережева сонячна електростанція «Гута-2» потужністю 3,5 МВт (13 288 сонячних модулів). Про це йдеться у матеріалі.
    Особливістю станції можна вважати її місце розташування - ділянка площею 5,73 га розташована між горами і має великий ухил на північ. Такі особливості місцевості не зовсім «зручні» для орієнтування сонячних панелей за сонцем. Вирішенням цієї проблеми став грамотний конструкторський розрахунок в проектуванні розташування столів.У будівництві станції використовувалася система кріплення SMS-211, конструкція якої дозволила запроектувати і змонтувати нерозривні столи довжиною до 300 м для використання всього вільного простору на майданчику.
    Незважаючи на зимовий період, всі роботи були виконані за 2 місяці і вже в грудні 2016 року сонячна станція була введена в експлуатацію і найближчим часом почне видавати електроенергію споживачам.

    zhytlo.in.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.