• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олексій Вадатурський: колапс вантажоперевезень вигідний самій «Укрзалізниці»
    Опубликовано: 2016-11-29 18:00:00

    «Укрзалізниця» самоусунулася від управління рухомим складом, від планування перевезень, від виконання своїх зобов'язань перед суб'єктами господарювання. Про це у інтерв'ю повідомив генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.

    За його словами, колапс вигідний, тому що відбулося подорожчання перевезень, корупція процвітає. Цей колапс вигідний самій «Укрзалізниці».

    «Це удар по нашій компанії і удар по експортерах зерна. Це удар по аграрному сектору України. Я був змушений 22 листопада направити телеграму прем'єр-міністру України, де вказав негативні тенденції, які склалися в аграрному секторі», - говорить Вадатурський.

    Він додав, що господарства виростили врожай і не можуть прибрати його з полів.

    «Україна недоотримає валютну виручку, значить, не буде стабілізації національної валюти, і не буде інвестицій в аграрний сектор. «Верхи» розповідатимуть про реформи, «низи» - будуть працювати з величезними збитками», - зазначив він.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.