• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Туреччина та Україна станyть «світовими продовольчими супермаркетами» - Геннадій Чижиков
    Опубликовано: 2016-11-28 20:00:00

    В Україні, коли говорять про Туреччину, завжди згадуються смачні солодкі турецькі гранати, інжир та інші фрукти, овочі... Безперечно, Україна і Туреччина мають набагато ширший асортимент експортних товарів, що виробляються агропромисловим комплексом.  Про те, як слід використовувати цей потенціал, говорили сьогодні під час Першого україно-турецького агро бізнес-форуму, що об’єднав понад 250 учасників з української сторони та 120 турецьких компаній.

    "Важливою частиною сьогоднішнього форуму є двосторонні зустрічі у форматі B2B, де підприємці мають можливість встановити прямі контакти та домовитись про співробітництво в таких напрямках, як сільськогосподарська техніка, іригація, насіння, тепличне господарство, тваринництво, органічне землеробство. Разом наші країни мають можливість стати «продовольчими супермаркетами світу». Висловлюю надію, що наступного року Другий форум збере український та турецький агробізнес вже у Стамбулі", - зазначив президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

    Він підкреслив, що сьогодні - найзручніший час, щоб Туреччина і Україна почали працювати в бізнес-секторі пліч-о-пліч.

    "Україна може видати агропромислової продукції на 200 мільйонів чоловік. Туреччина стала прикладом високоефективного сільського господарства. Саме з цією країною необхідно будувати співпрацю та реалізовувати обмін технологіями. Ми повинні говорити про можливості кооперації в інтересах обох держав", - сказав Геннадій Чижиков.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.