• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Держпродспоживслужба виявила санітарні порушення в логістичній компанії
    Опубликовано: 2016-10-07 17:00:00

    Численні порушення законодавства, зокрема санітарних норм, виявлені на підприємстві логістичної компанії "FM Logistic", склади якої знаходяться в Бориспільському районі Київської області. Про це йдеться в офіційному документі Держпродспоживслужби.

    Згідно з актом перевірки дотримання санітарного законодавства від 28 вересня 2016 року, в логістичній компанії не ведеться своєчасний контроль за проходженням працівниками медичних оглядів.

    Працівники, які не пройшли медичне обстеження, все одно допускаються до упаковки продуктів.

    Приміщення, де зберігаються, в тому числі, і харчові продукти, не дезінфікуються. За останні 3 місяці дезінфіковано тільки 150 м. кв. Це всього 0,6% від загальної площі підприємства (25 000. кв. м.) і 4% від площі, де зберігаються харчові продукти (3200 кв. м.).

    Крім того, склади компанії фактично використовуються не за призначенням: продукти фасуються в приміщеннях, де знаходиться посівний матеріал, а зберігаються разом з побутовою технікою.

    В офіційному листі Держпродспоживслужби зазначено, що в разі не усунення порушень, відповідальні особи будуть притягнуті до відповідальності.

    У свою чергу, медики відзначають - недотримання вказаних санітарних норм несе ризик для здоров'я населення, адже такі серйозні порушення як несвоєчасна дезінфекція приміщень і зневага медичним оглядом працівників, можуть сприяти розвитку та поширенню інфекційних захворювань.

    На сайті логістичної компанії зазначено, що їх клієнтами є такі відомі бренди як Mars, Mondelez, Nestlé, чия продукція є досить популярною серед українців.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.